Workshops

Onderhoud thuis en trim je eigen labradoodle

In het trimsalon bieden wij tevens workshops aan voor labradoodles.

 Nieuwe data voor 2024:

26 januari 9:00 – volzet

23 februari 9:00

29 maart 9:00

 

De workshop gaat door in kleine groepen onder begeleiding van twee trimsters en zal de hele dag in beslag nemen. ’s Middags wordt er een pauze voorzien waarbij er iets om te eten aanwezig zal zijn. Je leert van begin tot einde m.a.w. van wassen tot afwerking om je labradoodle te modeleren a.d.h.v. opzetkammen. Je krijgt tevens een papieren versie mee met kort de stappen met foto’s erbij. Voorgaande workshops tonen aan dat wanneer je vaak oefent nadien, het zeker haalbaar is om op termijn je doodle mooi te maken. OPGELET: het is niet mogelijk om deel te nemen aan de workshop met een extreem geknoopte/ vervilte vacht. Boek hiervoor best een afspraak bij een trimster om dit probleem eerst op te lossen. Wanneer de vacht niet meer te redden is, is het moeilijk om alles te kunnen oefenen op de workshop.
Je brengt zelf volgende materialen mee:
– tondeuse
– opzetkammen
– effileerschaar
– klein schaartje
vraag eventueel tips ivm merken.
Deze zijn eventueel ook mogelijk om te bestellen bij ons. Het is een investering die zich op termijn opbrengt. De workshop zonder materialen bedraagt €275,- waarop een voorschot wordt gerekend om de inschrijving te bevestigen. Drie dagen voor de workshop moet het tweede deel overgeschreven zijn. Inschrijven kan via persoonlijk bericht op de facebookpagina.
We doen alles op het gemakje in een ontspannen sfeer en het beloven opnieuw gezellige workshops te worden waarbij we jullie zo veel mogelijk van onze kennis proberen bij te brengen.
Vaak krijgen we de vraag vanaf wanneer de workshops kunnen voor pups. Dit raden wij ten vroegste aan op 7 maanden. Dit pas nadat ze een puppygewenning en nadien al eens een volledige trimbeurt hebben gehad bij een trimster. Het is te vermoeiend voor een jonge pup en dit zeker wanneer ze het nog niet kennen.
Waarom kiezen voor een workshop bij Doodlicious?
Wij zijn hondentrimsters met jarenlange ervaring zowel met labradoodles als andere rassen. Door bijscholingen, contacten met andere professionele trimsters, wetenschappelijke onderzoeken over de vacht,… hebben wij de mogelijkheid om jullie een workshop aan te bieden van hoger niveau zodat er een nieuwe wereld aan kennis open gaat voor de deelnemers.
Koningin Astridlaan 24
9230 Wetteren
Tel: +32 474 01 22 50