Workshops

Onderhoud thuis en trim je eigen labradoodle

In het trimsalon bieden wij tevens workshops aan voor labradoodles. De basis workshop gaat over het onderhoud thuis m.a.w. het correct gebruiken van de waterblazer om op deze manier knopen te voorkomen en op te sporen. Deze workshop gaat door met twee honden onder begeleiding van mij of met vier waarbij ook een collega aanwezig is ter ondersteuning. Eerst en vooral wordt er een klein stukje theorie gegeven die gebaseerd is op de wetenschappelijke bouw van het haar. Nadien gaat ieder op zijn eigen tempo verder. Er wordt nooit een einduur voorop gesteld zodat deelnemers niet in tijdsnood komen en er een rustige ontspannen sfeer kan heersen.

Bij de gevorderde workshop krijg je de kans om je labradoodle volledig zelf te leren trimmen aan de hand van opzetkammen. Deze workshop is 1 op 1 of In groepjes van twee waar ook mijn collega aanwezig is zodat wij zeker genoeg ondersteuning kunnen geven.

Meer info over de workshops, alsook de kostprijs en data waarop de workshops doorgaan kan je terug vinden op de facebookpagina van Doodlicious.

We kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen en er een leerrijk moment van te maken.

Koningin Astridlaan 24
9230 Wetteren
Tel: +32 474 01 22 50